Thuis Productengeneeskunde grondstof

58186-27-9 Idebenone-het Anti-oxyderend van de Huidzorg, IDBN voor het Verbeteren van Geestelijke Symptomen C19H30O5

58186-27-9 Idebenone-het Anti-oxyderend van de Huidzorg, IDBN voor het Verbeteren van Geestelijke Symptomen C19H30O5

  • 58186-27-9 Idebenone Skin Care Antioxidants , IDBN For Improving Mental Symptoms C19H30O5
  • 58186-27-9 Idebenone Skin Care Antioxidants , IDBN For Improving Mental Symptoms C19H30O5
 • 58186-27-9 Idebenone Skin Care Antioxidants , IDBN For Improving Mental Symptoms C19H30O5

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: PooChun
  Certificering: ISO9001 SGS GMP DCGI DMF
  Modelnummer: 58186-27-9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Verhandelbaar
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: 1~10 kg/al-PT zak, de vezeltrommel van 10kg/25kg-
  Levertijd: 1-3days na betaling
  Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 1000kg per Maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: Idebenone, IDBN CAS: 58186-27-9
  MF: C19H30O5 mw: 338,439
  Verschijning: Oranjegeel kristallijn poeder Rang: Geneeskunderang, kosmetische rang
  Type: Anti seniele zwakzinnigheid Fabrikant: GMP fabriek

  Idebenone Geneeskunde Grondstoffen IDBN als Externe Antioxidanten Verbeteren Geestelijke Symptomen C19H30O5

  Beschrijving

  Idebenone (uitgesproken eye-deb-eh bekend, handelsnamen Catena, Raxone, Sovrima, oa) is een geneesmiddel dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Takeda Pharmaceutical Company voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer en andere cognitieve defecten.

  Het Zwitserse bedrijf Santhera Pharmaceuticals is begonnen met het onderzoeken van het voor de behandeling van neuromusculaire ziekten. In 2010 zijn vroege klinische proeven voor de behandeling van Friedreich's ataxie en Duchenne spierdystrofie afgerond.

  Chemisch is idebenon een organische verbinding van de quinonfamilie. Het wordt ook commercieel bevorderd als een synthetisch analoog van co-enzym Q 10 (CoQ 10 ).

  bestek

  Testobjecten bestek Resultaat
  Aspect Een oranje geel of geel kristallijn poeder. Oranje geel kristallijn poeder
  oplosbaarheid Onoplosbaar in water, zeer oplosbaar in methanol, chloroform, vrij oplosbaar in watervrije alcohol en ethylacetaat.
  Conform
  Identificatie 1. Voldoen aan de standaard
  Conform
  2. Voldoen aan de standaard
  Conform
  3. IR spectrum
  Conform
  E 458--486
  461
  Smeltbereik 52-55 ℃ 54-55 ℃
  Verlies bij het drogen ≤0.1%

  0,03%

  Residue on ignition ≤0.1%

  0,02%

  Zware metalen ≤10ppm Conform
  verontreinigingen ≤0.8% 0,5%
  Residue Solvents Hexaan ≤0,029% Conform
  Methanol ≤0,3% Conform
  Tolueen ≤0,089% Conform
  Test (HPLC): ≥98,5%, watervrije stof 99,7%

  Verpakking en opslag: Bewaar in een goed gesloten container.

  Toepassingen

  Indicaties die in sommige gebieden zijn goedgekeurd of goedgekeurd

  Nootrope effecten en de ziekte van Alzheimer

  Idebenone verbeterde leren en geheugen in experimenten met muizen. Bij mensen heeft evaluatie van Surrogate-eindpunten zoals electroretinografie, auditieve opgewekte potenties en visuele analoge schalen ook positieve neotropische effecten voorgesteld, maar grotere studies met harde eindpunten ontbreken.

  Onderzoek naar idebenon als een mogelijke therapie van de ziekte van Alzheimer is inconsistent, maar er kan een trend voor een gering voordeel zijn. In mei 1998 is de goedkeuring voor deze indicatie in Japan geannuleerd door het gebrek aan bewezen effecten. In sommige Europese landen is het geneesmiddel in speciale gevallen beschikbaar voor de behandeling van individuele patiënten.

  Friedreich's ataxia (Sovrima)

  Voorlopige testen zijn gedaan bij mensen en vonden idebenon een veilige behandeling voor Friedreich's ataxie (FA), die een positief effect heeft op de cardiale hypertrofie en de neurologische functie. Deze laatste was alleen aanzienlijk verbeterd bij jonge patiënten. In een ander experiment, een eenjarige test op acht patiënten, verminderde idebone de snelheid van de verslechtering van de hartfunctie, maar zonder de progressie van ataxie te stoppen.

  Het geneesmiddel is in 2008 goedgekeurd voor FA in Canada onder omstandigheden waaronder bewijs van werkzaamheid bij verdere klinische proeven. Maar op 27 februari 2013 kondigde Health Canada aan dat idebenone vrijwillig vanaf 30 april 2013 door zijn Canadese fabrikant, Santhera Pharmaceuticals, zal worden herinnerd doorwege het mislukken van het geneesmiddel om effectiviteit te tonen in de verdere klinische studies die werden uitgevoerd. In 2008 weigerde het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) een vergunning voor het in de handel brengen voor deze indicatie. Vanaf 2013 is het geneesmiddel niet goedgekeurd voor FA in Europa of in de VS, waar geen goedgekeurde behandeling is.

  Indicaties worden onderzocht

  Duchenne spierdystrofie (Catena)

  Na experimenten in muizen en voorlopige studies bij mensen heeft idebenone in 2005 fase II klinische proeven ingegaan en in fase III-proeven in 2009.

  Leber's erfelijke optische neuropathie (Raxone)

  Leber's erfelijke optische neuropathie (LHON) is een mitochondrie-geërfde (moeder voor alle nakomelingen) degeneratie van retinale ganglioncellen (RGC's) en hun axonen die leiden tot een acuut of subacuut verlies van centrale visie; dit heeft voornamelijk betrekking op jonge volwassen mannen. Santhera heeft een klinische fase III-fase afgerond in deze indicatie in Europa met positieve resultaten en heeft in juli 2011 een aanvraag ingediend om het geneesmiddel op de Europese toezichthouders te verhandelen. In januari 2013 werd de aanvraag om een ​​vergunning voor het in de handel brengen geweigerd door de EMA.

  Andere neuromusculaire ziekten

  Fase I en II klinische studies voor de behandeling van MELAS (mitochondriale encefalomyopathie, lactosezuurose en beroerte-achtige afleveringen) en primaire progressieve multiple sclerose zijn aan het gang van december 2013.

  Levensstijl

  Idebenone beweert eigenschappen die vergelijkbaar zijn met CoQ 10 in zijn antioxidant eigenschappen, en is daarom gebruikt in anti-aging op basis van vrije radicalen theorie. Klinisch bewijs voor dit gebruik ontbreekt. Het is gebruikt in actuele toepassingen om rimpels te behandelen.

  Productieapparatuur

  Contactgegevens
  Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

  Contactpersoon: Mr. Eric

  Tel.: 86-21-20935130

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)