Thuis Productengeneeskunde grondstof

De Geneeskunde Grondstof Finasteride van ISO9001 Proscar 98319-26-7 voor Prostate Uitbreiding

De Geneeskunde Grondstof Finasteride van ISO9001 Proscar 98319-26-7 voor Prostate Uitbreiding

  • ISO9001 Proscar 98319-26-7 Medicine Raw Material Finasteride For Prostate Enlargement
  • ISO9001 Proscar 98319-26-7 Medicine Raw Material Finasteride For Prostate Enlargement
 • ISO9001 Proscar 98319-26-7 Medicine Raw Material Finasteride For Prostate Enlargement

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: PooChun
  Certificering: ISO9001 SGS HACCP
  Modelnummer: CAS 98319-26-7

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Verhandelbaar
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: 1~10 kg/al-PT zak, de vezeltrommel van 10kg/25kg-
  Levertijd: 1-3days na betaling
  Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 100 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  CAS: 98319-26-7 MF: C23H36N2O2
  mw: 372,549 Verzending: DHL TNT Fedex HKEMS UPS
  Betalingstermijnen: T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram Gebruik: Prostate uitbreiding, het verlies van het Patroonhaar

  De grondstof Finasteride van de Proscargeneeskunde voor Propecia-Prostate uitbreiding van de Haarhernieuwde groei

   


  Beschrijving

   

  Finasteride is een 5α - reductase inhibitor, specifiek de type II en III isoenzymen. Door 5α te verbieden - reductase, finasteride verhindert omzetting van testosteron aan dihydrotestosterone (DHT) door de type II en III isoenzymen, resulterend in een daling van serumdht niveaus door ongeveer 65-70% en van prostate DHT-niveaus door maximaal 85-90%, waar de uitdrukking van type II isoenzym overheerst. In tegenstelling tot drievoudige inhibitors van alle drie isoenzymen van 5α-reductase zoals dutasteride die DHT-niveaus in het volledige lichaam door meer dan 99% kan verminderen, onderdrukt finasteride DHT-volledig geen productie omdat het significante remmende gevolgen voor 5α-reductase type I isoenzym, met van 100 keer minder affiniteit voor I in vergelijking tot II. niet heeft.

   

  Door DHT-productie te blokkeren, vermindert finasteride androgen activiteit in scalp. In de voorstanderklier, remming van 5α - reductase vermindert prostate volume, dat BPH verbetert en risico van prostate kanker vermindert. Remming van 5α - reductase vermindert ook epididymaal gewicht, en vermindert motiliteit en de normale morfologie van spermatozoönen in de bijbal. Neurosteroids zoals 3α - androstanediol en allopregnanolone activeren de receptorvan GABAA; omdat finasteride de vorming van neurosteroids verhindert, kan het tot een vermindering van de activiteit van GABA bijdragenA (zie ook neurosteroidogenesisinhibitor). De vermindering van de receptoractivering van GABAA door is deze neurosteroids betrokken bij depressie, bezorgdheid, en seksuele dysfunctie.

   

  Naast het verbieden van 5α - reductase, finasteride ook is gevonden om 5β concurrerend te verbieden - reductase (AKR1D1), hoewel zijn affiniteit voor het enzym wezenlijk minder dan voor 5α is - reductase (een grootteorde minder dan 5α-reductase type I) en vandaar kan waarschijnlijk niet van klinische betekenis zijn.

  Finasteride vermindert prostate volume door 20 tot 30% bij mensen met goedaardige prostaathyperplasia.

   

   

  Gebruik

   

  1. Prostate uitbreiding

   

  De artsen gebruiken soms finasteride voor de behandeling van BPH, als een vergrote voorstanderklier informeel wordt bekend die. Finasteride kan de symptomen verbeteren verbonden aan BPH zoals moeilijkheid het urineren, opstaand tijdens de nacht om, aarzeling bij het begin van urination te urineren, en verminderde urinestroom. Het verstrekt minder symptomatische hulp dan alpha- -1 blockers zoals tamsulosin en de symptomatische hulp is langzamer in begin (zes maanden of meer van behandeling met finasteride kunnen worden vereist om de therapeutische resultaten van behandeling te bepalen). De symptomatische voordelen worden hoofdzakelijk gezien in die met prostate volume > 40 cm3. In studiesfinasteride op lange termijn maar niet inhibitors alpha--1 verminder het risico van scherp urinebehoud (−57% bij 4 jaar) en de behoefte aan chirurgie (−54% bij 4 jaar). Als de drug wordt beëindigd, keren om het even welke therapeutische voordelen binnen ongeveer 6-8 maanden om.

  2. Het verlies van het patroonhaar

   

  Finasteride wordt soms gebruikt om het verlies van het patroonhaar (androgenetic alopecia) bij slechts mensen te behandelen. De behandeling vertraagt verder haarverlies en voorziet over 30% verbetering van haarverlies na zes maanden van behandeling, van doeltreffendheid die gewoonlijk slechts zolang de drug wordt genomen voortduren, hoewel op gelegenheidshaar het verlies voor onbepaalde tijd na terugtrekking wordt vertraagd. Finasteride is ook getest voor het verlies van het patroonhaar in vrouwen; de resultaten waren neen beter dan placebo.

  3. De bovenmatige haargroei

   

  Finasteride is gevonden efficiënt om in de behandeling van hirsutism (de bovenmatige gezichts en/of groei van het lichaamshaar) in vrouwen te zijn. In een studie van 89 vrouwen met hyperandrogenism toe te schrijven aan blijvend adrenarchesyndroom, veroorzaakte finasteride een 93%-vermindering van gezichtshirsutism en een 73%-verminderings lichamelijke hirsutism na 2 jaar van behandeling. Andere studies die finasteride voor hirsutism gebruiken hebben ook het duidelijk efficiënt om gevonden te zijn.

  4. Transsexueelvrouwen

   

  Finasteride wordt soms gebruikt in de therapie van de hormoonvervanging voor transsexueelvrouwen toe te schrijven aan zijn antiandrogeneigenschappen, in combinatie met een vorm van oestrogeen. Nochtans, is weinig klinisch onderzoek van finasteridegebruik met deze bedoeling geleid en het bewijsmateriaal van doeltreffendheid is beperkt. Voorts is de voorzichtigheid geadviseerd wanneer het voorschrijven van finasteride aan transsexueelvrouwen, aangezien finasteride met bijwerkingen zoals depressie, bezorgdheid, en zelfmoordideatie, symptomen kan worden geassocieerd die in de transsexueelbevolking en reeds in anderen bij zeer riskant bijzonder overwegend zijn.

   

   

   

  Specificatie

   

  Testpunten Specificatie Testresultaten
  Beschrijving Wit of gebroken wit kristallijn poeder Gebroken wit kristallijn poeder
  Specifieke omwenteling -56°~-60° -58.2°
  Identificatie IRL Gelijken met het werk norm Voldoet
  HPLC
  Oplosbaarheid Vrij oplosbare stof in chloroform en in alcohol;
  Zeer lichtjes oplosbaar in water
  Ben in overeenstemming
  Heavy metallen ≤10ppm <10ppm>
  Water ≤0.3% 0,22%
  Residu op ontsteking ≤0.1% 0,05%
  Relatief materiaal Maximum impurities≤0.5% 0,36%
  Totaal impurities≤1.0% 0,52%
  Analyse 98.5~101.0% 99.59%
  Conclusie De specificatie is met Ondernemingsnorm in overeenstemming

   

   

  De Geneeskunde Grondstof Finasteride van ISO9001 Proscar 98319-26-7 voor Prostate Uitbreiding

  Contactgegevens
  Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

  Contactpersoon: Mr. Eric

  Tel.: 86-21-20935130

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)