Thuis Productengeneeskunde grondstof

98319-26-7 Finasteride voor de Bovenmatige het Haargroei van Transsexueelvrouwen, Farmaceutische Grondstoffen

98319-26-7 Finasteride voor de Bovenmatige het Haargroei van Transsexueelvrouwen, Farmaceutische Grondstoffen

  • 98319-26-7 Finasteride For Transgender Women Excessive Hair Growth , Pharmaceutical Raw Materials
  • 98319-26-7 Finasteride For Transgender Women Excessive Hair Growth , Pharmaceutical Raw Materials
 • 98319-26-7 Finasteride For Transgender Women Excessive Hair Growth , Pharmaceutical Raw Materials

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: PooChun
  Certificering: ISO9001 SGS HACCP
  Modelnummer: CAS 98319-26-7

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Verhandelbaar
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: 1~10 kg/al-PT zak, de vezeltrommel van 10kg/25kg-
  Levertijd: 1-3days na betaling
  Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 100 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  CAS: 98319-26-7 MF: C23H36N2O2
  Verzending: DHL TNT Fedex HKEMS UPS Gebruik: Prostate uitbreiding, het verlies van het Patroonhaar
  Verschijning: wit poeder Type: de behandeling van goedaardige prostaathyperplasia (vergrote voorstanderklier) en het mannelijke ver

  De grondstof Finasteride van de Finasteridegeneeskunde voor de Bovenmatige het haargroei van Transsexueelvrouwen

   


  Beschrijving

   

  Finasteride, ook als 17β- (N - tert wordt bekend - butylcarbamoyl) - 4 - aza - 5α - androst - 1 - en - 3 - één, is synthetische androstanesteroïden en 4 - azasteroid die. Het is een analogon van androgen steroid hormonen zoals testosteron en DHT.

   

  Finasteride is een lipophilic samenstelling.

   

   

  De maatschappij en cultuur

   

  Food and Drug Administration adviseert dat de schenking van bloed of plasma minstens één maand na het nemen van de laatste dosis finasteride wordt uitgesteld.

  Harold Bornstein, de persoonlijke arts van Donald Trump's, verklaarde Troef nam finasteride om de haargroei te bevorderen.

   

  Atletiek

   

  Vanaf 2005 tot 2009, de Wereld Anti - het Smeren van Bureau verbood finasteride omdat men ontdekte dat de drug zou kunnen worden gebruikt om steroid misbruik te maskeren. Het werd verwijderd uit de lijst efficiënt 1 Januari, 2009, nadat de verbeteringen van testmethoden het verbod onnodig maakten. De atleten die gebruikten finasteride en van de internationale concurrentie werden verboden omvatten skeletraceauto Zach Lund, bobsledder Sebastien Gattuso, voetballer Romário en ijshockey goaltender José Théodore.

   

  Merknamen

  Die de drugshandelnamen omvatten Propecia, voor mannelijke patroonkaalheid (MPB) op de markt wordt gebracht, en Proscar, voor goedaardige prostaathyperplasia (BPH); allebei zijn producten van Merck & Co. Er zijn 1 mg van finasteride in Propecia en 5 mg in Proscar. Octrooi van Merck op finasteride voor de behandeling van BPH verliep op 19 Juni, 2006. Merck werd een afzonderlijk octrooi voor het gebruik van finasteride toegekend om MPB te behandelen. Dit octrooi verliep in November 2013.

   

  Controverse

  De mensen in de V.S. en Canada betrokken over blijvende seksuele bijwerkingen „muntten de uitdrukking ‚postfinasteridesyndroom‘, die zij zeggen door seksuele, neurologische, hormonale en psychologische bijwerkingen wordt gekenmerkt die bij mensen kunnen voortduren die finasteride voor haarverlies of een vergrote voorstanderklier‘ hebben genomen. In 2012, een groep van het gezondheidsbepleiten geroepen de Post - Finasteride-de Syndroomstichting werd gevormd met het primaire doel om een behandeling voor het gemelde syndroom te vinden en een secundair doel om voorlichting op te heffen. Volgens het financiële indienen van 1Q2016 van het bedrijf, is Merck een gedaagde in 1.385 processen van de productaansprakelijkheid die door klanten die zijn ingediend zij blijvende seksuele bijwerkingen na onderbreking van behandeling met finasteride hebben ervaren beweren.

   

   

  Gebruik

   

  Seksuele dysfunctie

   

  Of finasteride seksuele dysfunctie op lange termijn bij sommige mensen na het tegenhouden van drugbehandeling veroorzaakt is onduidelijk. Er zijn gevalrapporten van blijvend verminderd libido of erectiele dysfunctie na het tegenhouden van de drug en FDA heeft het etiket bijgewerkt om mensen over deze rapporten te informeren. Een overzicht van 2010 vond gematigd kwaliteitsbewijsmateriaal dat finasteride het risico van seksuele dysfunctie, maar niet dat mensen ophield gebruikend het wegens seksuele bijwerkingen verhoogde.

   

  Toen finasteride oorspronkelijk voor haarverlies in 1997 werd goedgekeurd, het FDA-gemelde goedkeuringsoverzicht dat het goed getolereerd lijkt, met de meeste gemeenschappelijke zijdegevolgen die op seksuele functie betrekking worden gehad. In vele mensen lossen op deze bijwerkingen als het medicijn wordt tegengehouden en nu en dan oplost zelfs als het medicijn wordt voortgezet. Zij verklaren bovendien de „seksuele functionerende vragenlijst schijnt om een gevoelige weerspiegeling van de storing gegeven te hebben bij het seksuele functioneren“.

   

  Een meta - de analyse en het systematische overzicht vonden dat de seksuele dysfunctie, met inbegrip van erectiele dysfunctie, verlies van libido, en verminderd die ejaculeert, in 3,4 tot 15,8% van mensen kan voorkomen met finasteride of dutasteride worden behandeld. Dit is verbonden met van geringere kwaliteit van het leven en kan spanning in verhoudingen veroorzaken. Er is ook een vereniging met verminderde seksuele wens. Men heeft gerapporteerd dat in een ondergroep van mensen, deze ongunstige seksuele bijwerkingen zelfs daarna beëindiging van finasteride of dutasteride kunnen voortduren.

   

   

  Specificatie

   

  Testpunten Specificatie Testresultaten
  Beschrijving Wit of gebroken wit kristallijn poeder Gebroken wit kristallijn poeder
  Specifieke omwenteling -56°~-60° -58.2°
  Identificatie IRL Gelijken met het werk norm Voldoet
  HPLC
  Oplosbaarheid Vrij oplosbare stof in chloroform en in alcohol;
  Zeer lichtjes oplosbaar in water
  Ben in overeenstemming
  Heavy metallen ≤10ppm <10ppm>
  Water ≤0.3% 0,22%
  Residu op ontsteking ≤0.1% 0,05%
  Relatief materiaal Maximum impurities≤0.5% 0,36%
  Totaal impurities≤1.0% 0,52%
  Analyse 98.5~101.0% 99.59%
  Conclusie De specificatie is met Ondernemingsnorm in overeenstemming

   

   

  98319-26-7 Finasteride voor de Bovenmatige het Haargroei van Transsexueelvrouwen, Farmaceutische Grondstoffen

  Contactgegevens
  Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

  Contactpersoon: Mr. Eric

  Tel.: 86-21-20935130

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)